Toteutamme kotisi yli 100 rakennusprojektin kokemuksella!

 
pr-rakenne98% suosittelee.png
pr-rakenne-AAA-logo-2019-FI.jpg
 

Kun suunnittelet omakotitalon rakentamista, asiantuntijamme ovat apunasi projektin alusta loppuun saakka. Suunnittelemme yhdessä käytännöllisen ja kauniin kodin. Ammattitaitoinen toteutus varmistaa rakennuksen arvon pitkälle tulevaisuuteen. Omakoti-asiakkaanamme saat erinomaista palvelua sekä kustannustehokkaan ja laadukkaan toteutuksen.

PR-Rakenteen talo on aina lämmin ja turvallinen asua, koska sen saumaton ja tiivis rakenne on energiatehokas ja kestävä. Kallista energiaa ei karkaa rakenteiden läpi ja tämä tuo selvää säästöä lämmityskuluissa. Laadukas ja turvallinen rakenne takaa PR-Rakenteen taloille myös hyvän jälleenmyyntiarvon.

Taitavalla suunnittelulla PR-Rakenteen talojen pohjaratkaisut luodaan vastaamaan nykypäivän perheiden asumistoiveita. Toimivat tilaratkaisut takaavat arjen sujuvuuden ja jokaisen neliön hyötykäytön. Jokaisella perheellä on omat toiveensa myös uuden kodin ulkonäöstä.


PR-Rakenteen laatu ja turvallisuus ovat mittaamattoman arvokkaita asioita elämän tärkeimmissä hankkeissa.

PR-Rakenteen laatu ja turvallisuus ovat mittaamattoman arvokkaita asioita elämän tärkeimmissä hankkeissa.

 
RUNKOVALMIS TAI PUUVALMIS  Asiakkaanamme voit valita talosi valmiusasteen haluamallasi tavalla.

RUNKOVALMIS TAI PUUVALMIS

Asiakkaanamme voit valita talosi valmiusasteen haluamallasi tavalla.

AVAIMET KÄTEEN  Osa asiakkaistamme valitsee Avaimet-käteen ratkaisun. Teemme talosi alusta loppuun saakka viimeistä koukkua ja listaa myöten, takuutyönä.

AVAIMET KÄTEEN

Osa asiakkaistamme valitsee Avaimet-käteen ratkaisun. Teemme talosi alusta loppuun saakka viimeistä koukkua ja listaa myöten, takuutyönä.


Suunnitellaan yhdessä
unelmiesi koti!

Soita 020 730 5980 tai täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun pian yhteyttä!