PR-Rakenne tarjoaa täydellisen kokonaispalvelun omakotitalojen ja huviloiden rakentamiseen. Avainhenkilöidemme käytännön kokemus kattaa yli sadan rakennusprojektin toteuttamisen 15 vuoden kokemuksella, alusta loppuun saakka.

PR-Rakenteen kokonaispalvelu on hiottu erinomaiseksi ja kehitämme palveluamme kasvavan kysynnän mukaan. Hyvä asiakaspalvelu, laadukas suunnittelu ja takuutyö ovat tärkeimmät kilpailuvalttimme. Asiakkaanamme voitte luottaa siihen, että elämänne ehkäpä tärkein rakennusprojekti on varmasti kokeneiden ammattilaisten ja vakavaraisen toimijan hyvissä käsissä. Yritys kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 2,7% kaikista suomalaisista yrityksistä.

 
 
pr-rakenne-AAA-logo-2019-FI.jpg
 
 
pr-rakenne-kokemuksia.png

Koti tai huvila yhdellä sopimuksella

Olemme tehneet omakoti- ja paritalon tai huvilan rakennuttamisen erittäin helpoksi. Hoidamme puolestanne koko rakennusprojektin aina rakennusluvan hankinnasta vastaanottotarkastukseen saakka. Meiltä saatte talon tai huvilan helposti yhdellä sopimuksella, täysin valmiiksi rakennettuna.


pr-rakenne-kokemuksia2.png

Takuulla laadukasta

Kaikki käyttämämme tuotteet täyttävät yleiset laatustandardit, CE-merkinnät ja asennustyöt suoritetaan aina koulutettujen talonrakentajiemme toimesta RT-kortiston suosituksien mukaisesti.

pr-rakenne-kokemuksia3.jpg

Panostamme työturvallisuuteen ja työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen

Vuosien aikana muotoutuneet ja pitkälle kehittyneet työmenetelmämme varmistavat laadukkaan ja nopean läpimenoajan projektissa.

Kokenut yhtiön johto osallistuu myös itse rakentamiseen. Näin koko henkilöstön ammattitaito kehittyy edelleen ja pysyy korkeana rakennusvaatimusten kasvaessa.

pr-rakenne-kokemuksia4.png

Vakavaraiseen yritykseen on helppo

luottaa

PR-Rakenne on Present-Rakenne Oy:n tuotemerkki. Yhtiö kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Vakavarainen yhtiö mahdollistaa pitkäjänteisen toiminnan kehittämisen.

pr-rakenne-kokemuksia8.jpg
pr-rakenne-kokemuksia6.jpg
pr-rakenne-kokemuksia7.jpg

Toimintamme voimakkaasti laajentuessa palkkaamme nyt :

2 TAlonrakentajaa pohjois-suomeen

PR-Rakenne tarjoaa täydellisen kokonaispalvelun omakotitalojen ja huviloiden rakentamiseen. Yritys kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Voimakkaan kysynnän kasvaessa palkkaamme nyt 2 kokenutta talonrakentajaa Pohjois-Suomeen:

TOIVOMME SINULTA:

  • Talonrakentajan PT tai kirvesmiehen koulutusta

  • Kokemusta itsenäisestä työskentelystä OKT-kohteissa

  • Hyviä kädentaitoja sekä oikeaa asennetta työn tekemiseen

  • kykyä rakentaa keskimääräistä parempaa laatua

Tarjoamme vakituisen työpaikan kasvavassa organisaatiossa. Kysy lisää tehtävästä tekninen johtaja Samuli Pakaselta, p. 0400-435489


1 taloMyyjä ouluun

PR-Rakenne tarjoaa täydellisen kokonaispalvelun omakotitalojen ja huviloiden rakentamiseen. Yritys kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Voimakkaan kysynnän kasvaessa palkkaamme nyt talomyyjän Oulun seudulle:

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta talomyynnistä tai näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä toiselta alalta

  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • Rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme vakituisen työpaikan kasvavassa organisaatiossa, alan parhaat työkalut sekä kilpailukykyisen tulospalkkauksen. Kysy lisää tehtävästä toimitusjohtaja Tapani Pakaselta, p. 050-4017652

 

Voit lähettää yhteystietosi myös oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä !